Cunoscând în mod profund realitatea juridică, supuși provocărilor unui sistem judiciar în continuă modificare, confruntați cu un ansamblul legislativ de multe ori inadecvat, adaptăm permanent acțiunile noastre în vederea obținerii celui mai bun rezultat.

 

Susținem valorile fundamentale și insistăm în modul cel mai hotărât pentru respectarea drepturilor și intereselor legitime pe care clienții noștri le reclamă.

Concentrati pe solutii

PROTECTIA JURIDICĂ A AFACERII

Infiintare societati, achizitii publice, cesiuni, asocieri in participatiune, inchirieri, finantari nerambursabile, probleme personal, modificari acte societate, fuziuni, divizari, contracte, concurență, due diligence, leasing, recuperare creante, insolvență, reorganizare judiciară, faliment, probleme fiscale, cesiuni, dizolvare, lichidare, răspunderi, actiuni Curtea de Conturi.

SUSȚINERE JURIDICĂ MODIFICĂRI LEGISLATIVE

Evaluare neconformități și vulnerabilități actelor normative. Elaborare corecții. Acțiuni judiciare control constituționalitate Susținere modificări normative  în relația cu autoritatea publică locală, autoritatea centrală și parlament.

PROTECȚIA JURIDICĂ A VIEȚII PRIVATE

Persoane fizice Gestiune juridica a bunurilor : inchirieri, vanzari, recuperari imprumuturi, revendicări, C.E.D.O, acțiuni privind încălcări ale drepturilor, relatii cu bancile, clauze abuzive, executari silite, leasing, probleme fiscale, vamale, recuperari taxe, probleme de familie : contracte prenuptiale, desfacere casatorie, partaj, succesiuni.

 

O.N.G. (asociatii si fundatii, cluburi sportive) Infiintare, modificări

Am adaptat instrumente care eficientizeaza permanent relatia clienților cu avocații noștri.

Online Case este o aplicatie prin care dosarul aflat in instanta poate fi vizualizat oricand de clientul nostru prin intermediul platformei noastre electronice. Pot fi verificate astfel documentele depuse, punctele de vedere exprimate sau cele decise de judecator.

Client File este o aplicatie care detaliaza intreaga relatie a clientului cu avocatul sau, atat sub aspectul lucrărilor derulate, rezultatelor obținute dar și a aspectelor financiare. Evaluarea perfectă a relatiei cu avocatul!

Public Data reprezintă o modalitate prin care valorificăm accesul la băncile de date publice in vederea dobândirii in timp real a informațiilor necesare susținerii cazurilor noastre. Facilitam astfel, utilizarea unor aplicatii ce permit accesul in timp rapid la mijloace de informare.

Inca ai intrebari sau nu gasesti informatiile dorite in lista de mai sus?

In acest caz nu ezita sa ne contactezi folosind formularul din pagina de contact ,telefonic la unul din numerele de mai jos sau la contact@legalasist.ro